torsdag 30. april 2009

Intern lansering 24. april 2009

Great success! Alle (130 Kvasir-ansatte minus John som ikke liker den nye logoen) digger nye Kvasir og den nye smarte måten å lete på.

Hans Petter Terning (online direktør) røper at han leser KK’s ”bli ny”-spalte og illustrerer ypperlig hvordan Kvasir har blitt ny. En total makeover gir tydelige før og etter bilder og vi har fått en ny beib på huset (se før og etter bilder av Kvasir i høyre marg).

Verdens beste produktavdeling (heretter VBP) presenterer Kvasirs nye smarte måte å lete på. Søk blir nå en opplevelse som gir inspirasjon til alt det fantastiske som nettet inneholder – selvfølgelig med relevans i forsetet. Mangfoldet på nettet vises på en mangfoldig resultatside og her er noe for enhver av våre mangfoldige brukere!

Kjetil Andre Amodt er på besøk og gir oss inspirasjon til å aldri senke flagget og at vi aldri må skylde tunge tider og feilskjær på for korte ben (har du lagt merke til at han har det? Ikke jeg… før nå... Døm selv

Vi avslutter dagen med dans og sang og sånn, og er overbeviste om at vi ikke er inhabile og at vi skal få verdensherredømme med nye Kvasirs smarte måte å lete på!
Av Beate V. Kittelsen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar