torsdag 30. april 2009

Kvasir samarbeider med de beste!

Vi er fantastisk heldige som kan påstå dette, spesielt i disse tider! Sesam tok modig opp kampen og gikk rett i strupen på Google, og det gikk desverre ikke så bra. Vi spiller heller på lag med Google og gjør en finte for å alikevel være en konkurrent.

Men hvem er disse "beste" som vi samarbeider med? Vi kan dele det i 3:
1. Samarbeidspartnere på tjenesten
Google - nettsøk
Opoint - nyheter
Picsearch - bilder og videoer
Kart - Eniro (Gule Sider)
Telefonkatalog - Telefonkatalogen.no (Eniro)
Prissøk - DinPris

Også må jeg nevne Kvasir Junior som har fått "liv" av Iben Sandemoses sjelfulle strek.

2. Samarbeidspartnere på strategi og kommunikasjon
Naked communications
Making waves
Netlife Research

3. Og andre partnere
... medarbeiderpartnere. Vi er som en stor, glad familie - neida, men vi har et unikt arbeidsmiljø her i Kvasir! Alle bidrar mesterlig og hele huset (altså Eniro) satser på oss og tror på oss. Dette skaper resultater som vi er stolte av og vi gjør alt vi kan for at Kvasir skal ha flere og mer fornøyde brukere enn noen gang!

Av Beate V. Kittelsen

2 kommentarer:

  1. Hva koster en annonse hos dere? Jeg driver et regnskapsbyrå som driver bla med etablering av NUF, er det verdt pengene å ha annonse hos dere?

    SvarSlett
  2. Hei anonym

    Pris på annonse i Firmasøk varierer veldig etter hvilken synlighet du ønsker. Her kan du se noen priser - http://www.kundesider.kvasir.no/cmlink/kvasir-kundesider/produktinfo/priser-1.229 - men jeg anbefaler deg å snakke med en av firmasøkselgerene våre. Send en mail til kundeservice@kvasir.no eller ring 815 44 408.

    Her kan du lese litt om hvordan du får en verdifull annonse - http://www.kundesider.kvasir.no/cmlink/kvasir-kundesider/effekt

    SvarSlett