tirsdag 5. mai 2009

Rusk i maskineriet


Endelig kan vi puste og spise kake. Vi fikk litt oppstartsproblemer og mange måtte vente i spenning. Da er vi igang og nå er vi veldig spent på hvordan nye Kvasir blir mottatt.
Beate V. Kittelsen

4 kommentarer:

  1. Gratulerer med lanseringen!

    Ser bra ut! :)

    SvarSlett
  2. Når det gjelder DinSides sutring over firmaoppføringer på toppen, så kan det jo sin hensikt. Selvopptatt som jeg er søkte jeg på "jeg" og fant ut masse spennende. På toppen var av det hele fant jeg en ledig psykolog oppført blant fimatreffene.. – Helt topp!

    SvarSlett
  3. Gratulerer så mye! Det blir spennende å teste ut og følge med på det nye søket. Ser dere har fått mye omtale i diverse diskusjonstråder rundt forbi. Likte denne testen som også plukker opp twitter-meldinger med tilbakemeldinger!

    http://www.dinside.no/812453/test-kvasir-30

    Og hvor fant jeg den? Ved å søke på "kvasir" i kvasir :)

    SvarSlett
  4. Anders, fint eksempel ;) Ja firmasøk gir gode treff, og de treffene som ikke er så gode jobber vi med. Vi setter brukeren før kunden og derfor er dette viktig for oss. Det er 15 dyktige indekserere og optimaliserere som jobber intenst med å kvalitetssikre oppføringene i Firmasøk.

    Tante Grønn, takk for en tilbakemelding så skjønn! Så må du hilse tante Fiolett og tante Brun og kanskje en onkel også ;) http://www.kvasir.no/alle?q=tante+gr%C3%B8nn

    SvarSlett